Limited editions

Limited editions

Limited Editions

Met een beperkte oplage kunt u eigenaar zijn van een uniek kunstwerk dat voldoet aan de hoogste eisen en wordt vervaardigd met speciale inkt. Het is voorzien van een UV coating zodat de kleurechtheid gegarandeerd wordt. De afdruk is van museum kwaliteit.

Bij aanschaf van een werk hoort een certificaat van echtheid met het kwaliteitskeurmerk ‘Certified Art Giclée’ . Hiermee bent u verzekerd van een goede kwaliteit en kleurechtheid. De print heeft een zeer hoge resolutie tot 2880dpi. Als kunstenaar stel ik hoge eisen aan de reproducties van mijn werk.

Op dit certificaat vind u de belangrijke gegevens. Een afbeelding van het schilderij, de titel, naam kunstenaar, de website en de oplage met AE. en masterprinter op deze certificaten vermeld. Het certificaat is voorzien van een preeg met keurmerk, nummering en signatuur van kunstenaar en masterprinter.

HD Finish

Met een oplage van 10 HD finish werken en één AE kunt u eigenaar zijn van een zeer uniek kunstwerk.

HD Finish HD staat voor High Definition. Het is een hoogwaardige afdruk op aluminium. Het werk wordt geleverd met een aluminium ophangsysteem.

Giclée

Een giclée is een inkjetprint, een hoogwaardige reproductie van een kunstwerk. De digitale printtechniek voldoet aan de hoogste eisen. Na een coating, die zorgt voor goede hechting, worden hoogwaardige inkten in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal kunstdrukpapier (fine art papier).