Cursus aanbod

Cursus aanbod

Welkom in Atelier ’t Pakhuis

HELMAR Art & Design biedt schilderlessen aan diverse doelgroepen. Zowel de beginner als de gevorderde schilder is hierbij van harte welkom. Binnen de groep kan een ieder op eigen niveau werken en beroep doen op de expertise van Helma. Aan de lessen zijn geen instapeisen verbonden. 

Voor de schildercursussen biedt HELMAR Art & Design een introductiecursus van 3 bijeenkomsten aan. Dit geeft u de mogelijkheid om het werken met olieverf (nader) te verkennen en een indruk te krijgen van de lessen en mogelijkheden die Helma Ruitenberg u kan bieden. Na de introductiecursus kunt u doorstromen in een openatelier cursus.

De cursussen worden gegeven in atelier ’t pakhuis in Zwolle. Helma Ruitenberg begeleid een ieder graag vanuit coachende rol als kunstdocent. Zij is afgestudeerd op ArtEZ Hogeschool te Zwolle en zelf ook beeldend kunstenaar. 

’t Pakhuis is een atelier voor kunstliefhebbers gevestigd in Zwolle-Zuid. Het is een atelier en werkplaats voor schildercursussen in groepen en workshops op aanvraag. De passie voor kunst staat centraal en het creatieve proces vormt hierbij het uitgangspunt.